27 صفحه word | قابل اجرا در آفيس 2010 و نسخه هاي جديدتر|قابل ويرايش و آماده چاپ بخشی از تحقیق چکیده : در چند دهه گذشته ، محققان متفاوتی در خصوص عوامل مؤثر بر کیفیت جوجه های یکروزه تولیدی گزارشاتی ارائه نموده اند. همچنین روشهای گوناگون برای تعیین کیفیت جوجه و عوامل مؤثر بر آن گزارش شده است. درجه حرارت در طول انکوباسیون( یا درجه حرارت جنین) مؤثرترین و اثر گذارترین فاکتور بر روی کیفیت جوجه یکروزه می باشد زیراکه درجه حرارت بالا سبب جنین می شود. تأثیر بالا بودن حرارت به شکل رشد کم جوجه ها ، استرس .




دانلود کده

پاورپوینت درس سوم تاریخ(1) ایران و جهان باستان

دانلود تحقیق آماده با موضوع فرصتهاي شغلي در نانو تکنولوژي - 14 صفحه ورد

پاورپوینت آشنایی با آزبست

پاورپوینت رياضيات و قر آن

دانلود تحقیق آماده با موضوع فضيلت ازدواج -20 صفحه ورد

پاورپوینت پانکراتیت و تغذیه

دانلود تحقیق آماده با موضوع فلسفه عاشورا - 20 صفحه ورد

حرارت ,جوجه ,کیفیت ,درجه ,روی ,تحقیق ,درجه حرارت ,کیفیت جوجه ,طول انکوباسیون ,بر روی ,روی کیفیت ,تحقیق درمورد تأثیر

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

attack on taitan چاپ دیجیتال کتاب و چاپ کتاب مشهد|من چاپ | پرینت رنگی دلنوشته با خدا دانلود پاورپوینت کتابخانه شهید الیاس موحد میم صاد آنلاین movafaghiyatmag فاتق… وکیل مدافع خدایا هیچ عاقل را مبادا بخت بد روزی...